Zoeken naar zeezicht breda

zeezicht breda
Restaurant Café Restaurant Zeezicht in Breda Recensies iens.nl Waar gaan we eten?
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw. Schrijf zelf een recensie over Café Restaurant Zeezicht in Breda. Schrijf hieronder je recensie over Café Restaurant Zeezicht. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers pas wanneer de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
lavazza koffiebonen albert heijn
Café Top 100 2015 nr. 88: Zeezicht, Breda.
Op de hoek van een horecastraatje in Breda ligt café Zeezicht. Hoewel de zaak omringd is door andere horeca, springt Zeezicht er uit. Als eerste valt het leuke gevelterras met loungebanken, barkrukken, palmen en Perzische kleden op een huiskamer buiten.
schoonheidssalon groningen
dinnersite banner.
SEO
Zeezicht in Breda Eet.nu.
Verloop van restaurantwaardering. Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt. Peter Docter op 26 oktober 2014. Na een gezellige winkelmiddag in Breda op 26 oktober nog even een terrasje pakken bij Zeezicht. Bestelling 2 witte wijn, 2 speciaal biertjes en een bittergarnituur.
VPN
Facebook.
Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. E-mail of Telefoon. Hou me aangemeld. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in België te kunnen bekijken.
wasmachine
Contact ZEEZICHT. Breda Cafe Restaurant Terras.
Zeezicht in Breda. Neem contact op voor informatie. Voor reserveringen graag bellen naar 076.5.148.248. Ridderstraat 1 Grote Markt. 4811 JA Breda. Zondag t/m woensdag. 10.00 uur tot 01.00 uur. Donderdag t/m zaterdag. 10.00 uur tot 02.00 uur. Lunch wordt dagelijks geserveerd van 11.00 uur tot 17.00 uur.
wikkelfolie
ZEEZICHT. Breda Cafe Restaurant Terras.
Je kunt dus lekker blijven genieten van lunch en diner in het cafe of Het restaurant boven Zeezicht en op het terras, maar ook van de ruim honderd speciaalbieren en talloze wijnen en whiskey's. We heten je altijd van harte welkom!
adria camper dealer
Zeezicht Breda Smakelijk Breda.
Op de begane grond van Zeezicht Breda bevindt zich het knusse café waar je kunt lunchen en borrelen. Het restaurant is te vinden op de eerste verdieping. Zeezicht heeft een uitgebreide menukaart met moderne klassiekers en smaakvolle verrassingen. Ridderstraat 1 4811 JA Breda Nederland.
Café Restaurant Zeezicht, Breda OverUIT.nl.
Ook bij binnenkomst toen had men een zo rustig mogelijk plekje voor ons gereserveerd waar we om gevraagd hadden wegens slechthorendheid van één van ons beide. Wij hebben een hele fijne ervaring erbij. Dank je wel mensen van Zeezicht Breda.

Contacteer ons